perjantai 25. syyskuuta 2015

Viikko 1 - Päivä 3


Tän aamun valopilkku oli vaaka. Vaaka näytti -1,9 kg tiistai aamuiseen, nesteet lähteneet liikkeelle ja sen huomaa kyllä myös vessassa ramppaamisesta. :P

Aamupalaksi meni Naturdietin mansikka vanilja, se oli ihan jees. Lounaaksi kasviskeittopihvi ja kaveriksi salaatti. Päivän mittaa huomaa, että nälkä on ja sitä odottaa hetkeä, että vois syyä seuraavan kerran, kun tässä vaiheessa on vielä nälkä. On pientä päänsärkyä, mutta palelua ei hirveästi. On tosi hankala saada juotua tarpeeksi, vaikka mulla on päiväkirja sitä varten tässä vieressä, että merkkaan juomiset ylös. Mää oon tosi huono juomaan pelkkää vettä, joten pääasiassa juomana toimi maustamaton kivennäisvesi.

Lounas


Päivällinen jäi tänään vahingossa kuvaamatta. Heitin pannulle paprikaa, kesäkurpitsaa, herkkusientä, tomaattia ja sipulia ja pyörittelin hetken. Maustoin suolalla ja pippurilla. Oli oikein hyvää, sen kaverina meni tofua jonka päälle olin vähän heittänyt sitruunaa, soijakastiketta ja todella pienen tilkan osterikastiketta. Osterikastike on oikeasti varmaan kyllä kiellettyjen listalla, pitää kattoa mitä muuta sitä keksis, mutta vähän haastavaahan tuo marinoiminen on. En kuitenkaan aio tuntea huonoa omaatuntoa teelusikallisesta osterikastiketta jonka sekotin marinointiliemen sekaan. Epäilen että siitä ei lopulta hirveästi omaan mahaan päätynyt.

Noi makea pussit menee mulle paljon paremmin kuin noi suolaset. Pitää kattoa miten niiden kanssa tää homma etenee. Tänään ostin kaupasta vähän yrttejä, jotta saa tuunattua noita pusseja. Ensimmäisenä nyt ostin minttua ja persiljaa.

Tänään vielä on tarkoituksena niellä yks mansikka-vanilja pussi ja päivän syömiset olikin sitten siinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti