keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Viikko 1 - Päivä 1

Eilen pakkasin ruuat reppuun ja pilkoin tälle päivälle rehut jääkaappiin. Päivän proteiinilisät pitää muistaa huolehtia illalla. Pitää keksiä myös miten keksin huomiseksi näppärästi mukana kulkeva protskun.

Päivän pussit
- Allevo Strawberry- blueberry smoothie, ihan OK, vois kokeilla sekottaa maitorahkaan joku päivä.
- Nutrilett Creamy chicken soup, ihan ok, varmasti paranee jos heittäis vähän kanaa sekaan tai raejuustoa
- Nutrilett suklaa, hieman teollinen maku, tätä pitää tutkia saisko tätä jotenkin tuunattua paremmaksi?
- Nutrilett mansikka, hieman teollinen maku, mutta OK
- Nutrilett kasvis, paistettuna pannulla. Oli muuten aika hemmetin hyvä! Sekotin pussin puoleen desiin vettä, ja yritin paistaa siitä lettua, se ei pysynyt kasassa. Joku toinen päivä ajattelin kokeilla siten, että käytän osan päivän proteiinisaldosta siihen, että sekotan kananmunan tohon ja paistan sitten.

Töissä pidin tikkukirjanpitoa juomistani, jotta saisin varmasti juotua tarpeeksi. Työpäivän aikana sain juotua pikkasen reilun litran, pitäisi päästä työpäivän aikana siihen 1,5 litraan.

Töissä aamupäivän aikana napsit puolet päivän rehuista, paprikaa, luumutomaatteja ja retiisenä, nam. Loput päivän kasviksista meni sitten illalla kurkun ja porkkanan muodossa.

Nyt on kastattu huomiselle töihin salatti, ja siinä meneekin sitten päivän koko proteiini annos, kun mokasin vähän suunnitelmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti